CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart sova

Hejsan bloggen!


Ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova, mamma lär troligtvis väcka mig imorgon när hon börjar städa kl 9 typ. Men men.


Idag har jag varit med Jesper och Malin. Det var väldigt trevligt, tack Malin och Jesper för en härlig dag =)


Idag har det varit väldigt kallt ute. Jo i förmiddags ringde Aina, en av våra släktingar från Bengtsfors. Hon undrade hur det var med oss osv. Och så frågade jag henne om hon, Cissan och Jullan vill komma och bo här hemma med mig v. 9 när de Cissan och Jullan har lov, och det gör de troligtvis :D Ska bli roligt :D


Efter det samtalet ringde jag morfar och pratade lite med honom. Han berättade att Mimmi (mormor) förr, eller rättare sagt fram tills att hon blev så dålig skrev upp för varje vinter hur kallt det hade varit som kallast, och det hade tydligen morfar kollat igenom. Han sa att så här kallt som det är nu ca 10 minusgrader har det inte varit i Göteborg under hela 2000 talet. Asså det är helt sjukt.


Nu ikväll har jag pratat lite med Nea här hemma och så har jag suttit och kollat på en dokumentär, " För ung för att banta" Den handlade om några barn som hade anorexia. Den var faktiskt väldigt intressant.


Nej, nu måste jag lägga mig. God natt med er och sov så gott. Kram på er alla bloggläsare!