CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredagkväll

God kväll bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och äter lite. Här hemma är det väldigt lugnt och skönt. Varken mamma eller Nea är hemma, och om en stund kommer Jesper hit =)


Denna dag har varit bra förutom att jag har haft huvudvärk typ halva dagen och nu ikväll när jag kom hem från deliX så fick jag sådan världens huvudvärk =( Får hoppas att det blir bättre nu efter maten =)


Ja som sagt då, idag har det varit avslutning i skolan vilket var väldigt roligt. Efter aulan så gick vi till vårat café och fikade och körde julklappsleken. Det var väldigt roligt =) Jag fick 2 fina ljus.

Men en grej som var lite rolig var att en väldigt rolig lärare, Lena satte sig vid bordet som Lisa, Jonna, Mikael, Johan och jag satt vid, och när de lade ut klapparna till leken på bordet så får vi 3 av Lenas paket, och när jag säger "men vad vi bara får små paket" så säger Lena "de var jag och hämtade på ungdomsmottagningen igår" och då sa alla vid vårat bord i en mun "Men Lena!" haha ja det var lite roligt :P Men det visade sig att det var inte alls det hon ville få oss att tro att det var :P haha, ne det var smink xD haha. ja det var lite roligt.


På deliX idag blev det ganska lugnt när jag kom, de hade tydligen haft väldigt mycket att göra under förmiddagen när jag inte var där. Det är så typiskt. Men men. Ska jobba igen på måndag.


Hopp, nu ringde Jesper mig och vill att jag ska komma ner och möta honom på torget kvart över 9, han vill dra ut mig i kylan :P Usch ja, ute är det inte varmt nu kan jag inte säga. För ca 30 min sen såg våran termometer ut så här;


  


Det är inte ofta som det är 7 minusgrader ute här asså :O


Hm. har för tillfället inget mer att skriva om så ni får ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! Kram på er