CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag :D

God morgon bloggen!

Sitter nu i sängen och äter lite frukost. Idag får vi hoppas att vi hinner baka på deliX som vi har sagt i flera dagar nu :P hehe.


Inatt har jag sovit väldigt bra, dock vaknat någon gång av att täcket har legat på golvet :P haha.


I eftermiddag kommer Jesper hit. Vi ska laga mat och sedan ska vi kolla om ett spel han har med sig fungerar på min dator.

Det var någon dag i veckan som jag kom och tänka på ett spel som jag spelade verkligen jättemycket på vår första dator som vi hade :P hehe ja det var längesen men det spelet var så roligt och det fanns inte på skiva utan på datorn från början. Nu har jag letat på många sidor på internet efter det men inget av de som jag har laddat ner har fungerat. Spelet är age of empires. 1an fungerar inte vad jag vet på vista som jag har, men 2an kan göra det och 3an vet jag gör det, bara det att det fungerar inte att hämta hem och det är så förbannat dyrt i affären. Så idag skulle Jesper ha med sig något liknande spel som han hade hemma, får hoppas att det fungerar :P Tror dock det kan vara för gammalt :P men men vi får se.


Hopp, och som vanligt så har Nea tänkt att försova sig och skobba första lektionen bara för att hon nu tycker att hon börjar tidigt när hon börjar kl 10.... asså jag vill ngo inte ens veta vilka betyg hon kommer att få med tanke på så mkt som hon skobbar....


Ne, nu måste jag äta klart, ska gå om en stund. Kram på er alla bloggläsare och ha en riktigt bra fredag! =)