CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vad kommer detta att bli för en dag?

God morgon på er. Känner nu att jag egentligen inte har någon lust att skriva blogg för jag känner mig så stressad över en grej som kom upp på datorn kl 7 imorse :P Ska ta allt från början så får vi se hur denna dag slutar. Hmm, nåt säger mig att jag inte vill veta hur denna dag kommer att sluta...


Det började imorse strax efter halv 7. Malin kom in på mitt rum efter att ha ätit frukost, hon tände lampan i taket och så tog det en stund innan jag vaknade. Efter en liten stund visar det sig att hennes busskort är borta. Det är några få minuter kvar tills hon ska gå men vi letar efter det utan resultat så hon fick ta mitt 100 kort. När kl är 6:55 går jag in i duschen och när jag kommer in på mitt rum igen för att kolla vädret på datorn så har virusprogrammet hittat två virus på datorn, och efter en stund kommer det upp en ruta om att det har hittat ett virus i operativsystemet och att jag då inte bör använda datorn ifall det aktiveras, och att den skulle söka igenom datorn och ta bort det. Visst tänker jag, den kan väl få söka igenom, bara det att jag vet att den virusscanningen tar flera timmar att göra, men jag lät den gå ca 40 min innan jag gav upp och nu får jag då ist greja med det när jag kommer hem i eftermiddag.


Asså i eftermiddag kommer det att bli fullt upp. Jag måste fixa datorn, måste laga mat, vi ska leta rätt på Malins busskort och vi SKA gå ut och gå en sväng eller cykla.


Nu hoppas jag bara att resten av denna dag kan vara någorlunda lugn, men det känns som om att det kommer att hända något.... Usch vad jag hatar sådant här.


Ojdå, nu tickar klockan iväg. Ska snart gå. Kram på er