CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

1 december

God morgon på er. Då var det första december idag då och när jag vaknade var det åter igen nollgradit ute, det som har varit så varmt det senaste, men ne nu kommer kylan igen lagom till december.


Inatt har jag väl sovit bra, vaknade dock en gång. Då hade jag drömt att jag bodde ute hos Thomas (pappa) under en helg. Det hände inget speciellt men jag vaknade iaf. Usch vad jag hatar detta! Jag saknar min pappa men ändå inte MIN, inte sen allt han gjort Nea och mig så saknar jag inte honom på det sättet utan jag saknar att ha någon pappa som bryr sig om mig. Thomas har lååångt ifrån brytt sig om mig under min gymnasietid, han har bara struntat i det fullständigt. Det känns faktiskt ganska jobbigt, och ja, han hade ju åtminstone kunnat komma och äta hos oss i skolan någon gång i vårat café, men nedå, det har han gjort en gång och det var när vi gick i 1an =(


Ne, nu ska jag snart gå till praktiken. Jo, jag har fått erbjudande om jobb under några dagar under jul också =) på praktiken =) får se vilka dagar jag säger ja till.


Kram på er alla bloggläsare!