CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevliga och roliga dagar! =)

Ligger nu i min säng och skriver detta.


Förra veckan var ju Norrköpingsgänget här i GBG, det var därför jag inte bloggade så mycket för jag hann inte med det. Men i alla fall, tänkte nu att berätta lite om dagarna, vad vi gjorde =)


Runt 12 tiden på onsdagen kom de till Aktiviteten. När alla hade samlats och kramat om varandra så gick vi för att äta i vårat café =) Jag kommer tyvärr inte ihåg vad det var för mat, kommer bara ihåg att det var väldigt gott. När alla hade ätit klart så sa  Helena (vår lärare) att de bjöd på en kaka också. Alla tog ”Viktorias dajmbollar” som jag hade gjort tidigare på dagen, och ja, efter någon minut så frågade nästan alla om receptet :P hehe, ja så goda var de =) Efter att vi hade ätit så skulle Norrköpingsgänget åka och checka in på hotellet de skulle bo på. Under den tiden så fick vår klass göra lite vad vi ville, men vi skulle åka från skolan ca 1 timma senare. Jonna och jag orkade inte vänta så länge i skolan, det fanns liksom ingenting att göra där så vi tog bussen in till stan och åkte till Norrköpingsgängets hotell där vi skulle träffas allihop ca 1,5 timma senare. Efter en promenad med letande efter hotellet så hittade vi det. Vi smsade Rebecka och en stund senare kom Norrköpingsgängets lärare ner och sa vilka rum Sebbe och Rebecka bodde på. Vi tog hissen till våningen de bodde på och knackade på ett utav rummen. Där satt båda två och gottade sig och kollade på tv :P Jonna och jag slog oss ner och så satte vi oss och snackade lite =) Det var trevligt =) Kl 4 så skulle vi mötas allihop vid receptionen på hotellet. När Jonna, jag och Norrköpingsgänget satt där och väntade på de andra från våran klass, dvs 2 lärare och 3 elever så kollade vi på klockan när den var kvart över 4, de dök inte upp. Efter en stund ringde Håkan (en av våra lärare som var med) och frågade vart vi var. Vi var ju där som vi skulle träffas medans de var på avenyn :P haha, men de skulle iaf komma till hotellet. När klockan blev halv 5 så blev vi väldigt varma så vi gick ut och ställde oss. När klockan började närma sig 16:40 så såg vi hur de andra kom gåendes i långsam takt mot hotellet. Då vinkade vi ut Norrköpingslärarna och då sa en av de ”inte visste jag att det var sådan flextid i Göteborg” Då skrattade jag bara :P Haha, ja men de kom ju liksom 40 minuter senare än vad vi hade sagt :P


Den kvällen tog vi oss iaf en promenad genom Nordstan och längs avenyn tills vi kom till vårat mål, Hard rock café. Där skulle vi bowla och äta. Det var ganska annorlunda att bowla där faktiskt för där var det bara halva banor och andra halvan var på en dataskärm, så det var lite ovant. Men men roligt var det iaf trots att det kändes i kroppen att man hade varit igång sen tidigt på morgonen.


Den kvällen var jag hemma runt 10 tiden och då var jag verkligen helt slut så jag somnade nästan direkt.På torsdag morgon träffades Jonna och jag på centralen kvart över 9 för att sedan gå och möta de andra i Nordstan. När vi väl kom till mötesplatsen så var det ingen annan som hade kommit så vi gick och köpte oss varsin cappuccino =) Strax före halv 10 dök Norrköpingsgänget upp och när klockan hade slagit halv 10, mötestiden, så var det ingen Helena i synhåll. Precis när vi tänkte säga att hon ännu en gång var försenad så såg vi Helena och de 3 andra komma gåendes mot oss.


Vi började vår stadsvandring genom Nordstan och bort till NK:s julskyltning =) Det var faktiskt väldigt längesedan man såg så det var lite roligt.

Vi hade bokat bord på restaurang Sjöbaren som ligger i Haga halv 12. När klockan var knappt halv 11 så var vi utanför. Vi gick då runt i lite affärer och när klockan slog halv 12 så kom nästan alla ut med likadana påsar :P haha, ja det var en affär som de flesta av oss gillade :P haha. Nu tänker inte jag nämna vad affären heter för jag köpte nämligen en julklapp där :P


När klockan var halv 12 och de flesta av oss stod utanför restaurangen så ringde de efter oss. Den restaurangen är tydligen väldigt populär och det är väldigt litet, så de kan inte hålla bord hur länge som helst. Maten där var väldigt god, det blev Havets wallenbergare (gjord på lax) och potatis.


När vi hade njutit av maten och alla var nöjda och glada så bar det tillbaka till skolan, eller ja, Jonna och jag åkte med Norrköpingsgänget till deras hotell för vi fick inte plats i Helenas bil så vi åkte ist med de till skolan.


När klockan började närma sig 14:00 så var det dags för uppvärmning inför den spännande och roliga innebandymatchen elever mot lärare. Ja det var väldigt spännande match faktiskt tycker jag, men ja, vi elever vann med 5-4 :D


När den matchen var slut och vi hade duschat och bytit om så samlades vi i vårat café där vi skulle äta middag. Runt 6 tiden slutade vi och då åkte jag hem och packade inför helgen och grejade lite.När klockan ringde på fredagsmorgonen så kände jag bara hur huvudet kändes tungt och jag var enormt trött, men det spelade ingen roll att klockan ringde 5:00, jag skulle upp :P Halv 7 mötte jag och Jonna upp Håkan vid Järntorget därifrån vi sedan åkte till fiskeauktionen. När klockan var 7:00 så började det och då träffade vi en som skulle visa oss runt och berätta lite saker. Runt 8 tiden tog vi bilarna upp till Sjöfartsmuseet där vi gick runt med guide. Det tyckte faktiskt jag var väldigt intressant trots att jag var på väg att somna för att jag inte hade ätit någon frukost och var då väldigt hungrig. När vi hade gått första rundan där och även fikat så gick vi ännu en liten runda till och efter det bar det iväg till skolan där vi skulle äta lunch. Till lunch där fick vi tacos =) Det var väldigt gott.


När vi hade ätit lunch så var det några timmar kvar till vi skulle åka till Liseberg så då fick vi göra lite vad vi ville. Hehe, ja, Rebecka, Sebbe, Jonna och jag var såpas trötta så vi nästintill somnade ca 40 min i uppehållsrummet :P haha.


När Liseberg öppnade kl 3 så var vi där =) Det var väldigt härligt och fint där =) Det var väldigt längesen jag var där nämligen. Men den kvällen var väldigt rolig och trevlig :D Strax efter kl 6 så skulle Norrköpingsgänget börja sin bilresa hemåt vilket kändes väldigt tråkigt. Vi kramade om varandra och bestämde att vi skulle träffas på något lov. När de hade åkt så gick Jonna och jag runt en liten stund på Liseberg innan vi gick mot våra bussar.  Ja, under den kvällen så hade vi gått förbi ett stånd med rostad mandel och massa sådant ca 4 gånger så sista gången kunde vi inte motstå :P hehe xD Sedan ställde vi oss och kollade på ett band som spelade och sjöng lite julmusik, det var väldigt trevligt! <3 =)


Tack alla som var med för en väldigt rolig och trevlig vecka! <3


Lägger upp två bilder från veckan, den ena är när vi står utanför Hard rock café och den andra är på Liseberg =)