CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trött

Hejsan alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och känner mig enormt seg. Ute är det skitväder =(


Idag blev det en väldigt kort dag. Vi började halv 9 med gympa, då spelade vi innebandy, tränade inför torsdag då vi ska vinna över lärarna :P haha xD


Efter det skulle vi på studiebesök på brandstationen så dit gick vi. Väl där så berättade de lite hur det gick till när de fick en utryckning och sen visade de några korta filmer. Efter det visade de bilarna, vad de hade för saker osv. I slutet frågade de 2 som pratade oss om någon ville prova kläderna som de använde vid en utryckning. Både Lisa och Daniel gjorde det. Just när de hade fått på sig allt så fick de en utryckning. Haha, ja det är så typiskt :P Så då var det bara till att akta på sig för att inte stå ivägen. Men men. Det var intressant iaf =)


Imorgon blir det då praktik =) Och på onsdag kommer Norrköpingsgänget =)


Ne usch vad jag fryser nu då. Har inte någon bra film här hemma som jag inte sett heller. Aja, vi får se vad jag hittar på, borde nog städa men det orkar jag inte. Ne, det är sådant skitväder ute, regn och nästintill kuling, då ska man sitta i soffan och kolla på film, men inte själv :P Ne, får se vad jag hittar på.


Hur har er dag varit hittils?


Kram på er alla bloggläsare!