CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 22 november

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och kollar ut på regnet som bara öser ner, och samtidigt så ser jag också att grannarna har pyntat balkongen med ljusslinga =) Vad mysigt =) Ja nu är det inte långt kvar tills man börjar ta fram julpyntet =) Tänk vad härligt att det är jul igen. Det är så mysigt, men samtidigt är det dock en tid för min del som är lite småjobbig. Det var ju liksom under jul som vi umgicks som mest med mormor och morfar, och numera är det bara morfar. Därför är jag inte riktigt mig själv under just jul, framför allt julafton. Detta blir då andra julen utan mimmi. Kommer ihåg förra året, då var det inte lätt. Men man får försöka göra det bästa av tiden som man nu har kvar med morfar <3Igår var det fullt upp hela dagen, det var därför jag tyvärr inte fick skrivit något här. Jesper sov över här till igår och vi hade fullt upp hela förmiddagen. Sedan var det tjejmiddag hemma hos Malin på eftermiddagen/kvällen =) Det var väldigt roligt och trevligt =) Tack Malin för en trevlig kväll! och tack alla andra som också var med :D


Ja, idag regnar det som sagt var ute så det blir väl till att städa lite och sedan ta det lugnt hoppas jag. Känner det att jag har ingen större lust att hitta på något heller, känner mig fortfarande konstig på något sätt, kan inte förklara hur. Men men, det går väl över.


Imorgon är det då första dagen på praktiken =) Det ska bli roligt =) Och sedan kommer Norrköpingsgänget på onsdag :D Det ska bli roligt =)


Ne, det kanske är dags att gå och fixa lite frukost. Kram på er alla bloggläsare!