CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God kväll

Hejsan alla bloggläsare!


Sitter nu i sängen och funderar på att faktiskt snart lägga mig, känner mig helt slut.


Denna dag har varit bra. Det var väldigt härligt i baket idag MEN som vanligt var det jag som fick ta det sista i disken ute i cafét, asså alltid... hmm.. Men men, nästa vecka går jag ju ut på praktik så då kan jag ju inte stå där :P Och till våren tar man då studenten. Asså herregud, det är helt sjukt vad fort det har gått.


Nästa vecka kommer ju Norrköpingsgänget också =) Det ska bli trevligt =) Så nästa vecka blir det bara praktik måndag och tisdag, sen cafét fram till 12 då när de kommer =)


Efter att vi hade slutat idag så åkte jag in till stan och mötte upp Jesper =), åkte med Sanna och Sara till Korsvägen =) Fick köpt en cykelpump som jag nu hoppas fungerar bättre än den mamma köpte. Får testa någon dag.


Just det ja, Nea började ju på Nordlyckeskolan idag också. Hon trivdes tydligen inte alls. Hoppas då att de så snart som möjligt får ordnat med lokaler så de 370 eleverna från Torslandaskolan kan gå tillsammans igen.


Vet inte riktigt om jag skrev det i ett inlägg att jag imorse läste på gp:s hemsida att de hade hittat hela instrument bland rasmassorna eller hur man kan säga i gamla Torslandaskolan. Tänk asså, instrumenten klarade sig i den stora branden. De var inlåsta i ett skyddsskåp =) och även att dokumetation för betygen fanns på annat ställe så att 8 och 9orna kan få sina betyg ändå =) Det är ju bra det =)


Jag har nu sedan igår haft en sådan riktigt äcklig känsla av att det kommer att hända något i min närhet. Jag har ingen aning om vad, men något. Det känns som det. Usch den känslan gillar jag inte.


Ne, nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Kram på er!