CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Syrran, du tänker väl inte elda i ugnen?!

God kväll alla bloggläsare! Har tyvärr inte hunnit blogga tidigare idag. Denna dagen har bara varit konstig. Det började redan imorse. Jag hade verkligen ingen lust alls att gå upp ur sängen, samtidigt som jag starkt kände på mig att något skulle hända.

Jag gick upp ur sängen i tid så jag hann med bussen, men hann dock inte äta någon frukost alls, eller tja, en halv dålig banan. När jag satt på bussen så kände jag bara hur svetten började rinna. Jag kollade på de andra på bussen och de satt nästintill i t-shirt. Jag insåg då att det var varmt på bussen så jag tog av mig jackan. Jag kände hur jag började att må grymt illa. När vi väl stannat på Frölunda torg så trodde jag ärligt talat att jag skulle kräkas på bussen. Efter flera om och men så klarade jag av att hålla kvar det. När jag väl hoppade av bussen i Mölndal där jag mötte Lisa så hade illamåendet släppt lite, men inte mycket. Vi gick upp till skolan. Vi hade gympa första lektionen och jag mådde såpas illa så jag var faktiskt inte med på den lektionen.

Hela denna dag har jag mått lite smått illa så jag har ju inte heller velat äta så jättemycket.


Lisa åkte med mig till Torslanda när vi slutat så vi gick och åt på Mums =) När vi var på väg hem från Mums så ringde Nea mig. Hon var på väg att elda upp lägenheten. Eller inte elda upp, men nästintill. Hon och en kompis till henne bakade pepparkakor och hade suttit in sista plåten i ugnen, och så glömde de den. Så när vi kom hem så luktade det bränt långt ut på gatan och varenda fönster i hela lgh stod öppet. Vi vågade inte öppna ugnen med tanke på att vår brandvarnare går inte att stänga av på något sätt, eller jo, slå sönder den. Den är monterad in i taket och går inte att stänga av på något sätt. Nea hade stängt av ugnen så det enda vi kunde göra var att vänta tills den hade svalnat och hoppas på att det inte skulle tagit eld. Det luktade verkligen skit i hela lägenheten (och även på gatan) och det var även skitkallt i lgh. Jag tog på mig min härliga fleecetröja och raggsockar som jag gick runt med, eller ja, vi stängde in oss på Neas varma rum och gick ut lite då och då för att kolla till ugnen.


Strax efter 4 tiden kom mamma hem. Hon var väl lagom glad, men då hade ugnen svalnat såpas så att man kunde ta ut de ENORMT brända pepparkakorna ur ugnen. Men efter det luktade det.... ja jag tror inte jag behöver säga vad det luktade :P


Så ja, efter det fick Nea sätta sig och göra rent ugnen :P och imorgon ska jag göra rent fläkten för det har suttit sig i den. så visst luktar det en hel del i lgh fortf.... Men men.


Så ja, denna dag har varit väldigt konstig....


Men nu ska jag snart lägga mig om jag ska orka upp imon, hoppas att det blir baket imon =)