CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 11 november

God kväll alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och skriver detta. Denna dag har varit lite småkonstig i skolan, men efteråt var det trevligt. Jonna, Lisa o jag åkte in till stan. Jonna och jag skulle ju boka bowling och bord på hard rock till när Norrköpingsgänget kommer så det gjorde vi. Efter det gick vi till Condeco och fikade =) Jag köpte mig en cappuchino och en god, men lite torr chokladkaka med banan i. När vi hade fikat klart och var på väg nedför Avenyn till centralen så skulle Jonna gå och kolla en sak innan.


När jag kom hem runt halv 5 så hade Malin kommit, Nea hade släppt in henne. Eller ja, Malin stod utanför vår dörr och väntade på Nea :P Efter 5 min kom Nea som tur var.


Det som var lite roligt idag var väl att vår lärare, eller hon vi har ist för Helena nu var lite snurrig idag :P haha. Men då kan jag säga så här att jag var inte själv mycket bättre xD Jag har hela dagen känt mig trött o lite sådant. Men men. Imorgon är det torsdag och då är det inte långt till helgen =) Och helg betyder sova ut :P såvida jag får det för Jesper :P haha.


Ne, nu ska snart Malin o jag sova. Jag går hemifrån först 10.10 imorgon. Fick ledigt på förmiddagen för att jag ska med syon till praktiken och prata lite.


Ne nu säger jag god natt. Kram på er.