CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag kväll & svininfluensan i hemmet?

God kväll mina vänner!
Ligger nu i sängen och har just kollat på en film, Irene Huss- Glasdjävulen.

Asså jag känner mig helt konstig, trött och så.. vet inte riktigt, och att mamma kom hem och berättade att 2 st från hennes jobb hade gått hem idag för en hade fått svininfluensan och den andra trodde att hon hade det gör ju inte det hela bättre. När syrran hörde det så blev hon typ helst hysterisk, nu ville hon absolut ta vaccinet och så och så började hon "detta kanske är sista gången i livet som jag skrattar" osv. Men hallå eller, asså denna jäkla hysteri för svininfluensan. Var inne lite på sjukvårdsrådgivningens hemsida och läste lite förut. Asså H1N1 viruset är inte farligare än en vanlig influensa. Det som skiljer sig är att denna influensa drabbar fler folk än en vanlig influensa, men det är ju ändå inte fler som går bort av denna.

Visst, med tanke på att det drabbar fler personer så skadar det ju inte att vara lite försiktig av sig ändå, men asså allt detta har blivit för mycket.


Ne, nu ska inte jag tjata om detta som man bara blir tokig av att läsa om i media varje dag.Imorgon blir det då som sagt stan med Jonna, och Lisa ska också med nu =) Sedan ska Malin sova här imorgon =) Det ska bli trevligt =)


Till helgen kommer Jesper hit =) Ska också bli trevligt =)


Ne nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare!