CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Seg men ändå härlig dag

God kväll alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och chattar lite =)


Denna dag har varit enormt seg tycker jag. Visst jag har typ inte gjort någonting, eller ja, jag har faktiskt städat rummet, dammat o så. När mamma åkte runt 4 tiden så gick jag bara runt här hemma och drog fötterna efter mig och höll på att bli tokig för att jag inte hade något att göra.

Runt 5 tiden sa jag till Nea att jag var enormt rastlös och så frågade jag henne om hon hade nåt jag kunde hitta på. Då sa hon "denna kväll kommer sluta med att du står i köket och bakar" Då sa jag "nej, inte den här gången för vi har inget smör" Haha, ja Nea vet verkligen vad jag brukar göra när jag e på det humör som jag var på förut idag, och ändå är det väldigt längesen jag var på just det humöret. Men men.

Runt halv 7 tiden, kom jag på att vi faktiskt hade flytade smör också så då bestämde jag mig för att baka ändå xD haha.. Det blev Carros specialare :P

Nu ikväll har jag också suttit och pratat med Malin i tfn i över 1 timma xD hehe, ja men det var längesen vi gjorde det och vi pratar ju inte alls lika mycket numera som vi gjorde när vi gick på samma skola. Ganska tråkigt  men men..


Imorgon är det då måndag och skola. Och ja, måndag betyder gympa, 2 timmas håltimma och arbetsmiljö. Det e den segaste dagen på hela veckan, sen kommer fredagar. Aja. Imorgon ska jag träffa Jesper också =) han kommer hit, ska bli trevligt =)


Ne, nu ska jag väl snart lägga mig antar jag. God natt med er alla bloggläsare!