CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God morgon

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta, vaknade för en stundsen. Inatt har jag sovit som en stock vilket är väldigt härligt =)


Idag får vi se vad som händer, troligtvis städa iaf.


Imorgon är det då måndag och det kommer praktikanter till skolan =) Hehe, vår klass med bara tjejer blir nu med 2 killar också under veckan som kommer troligtvis.


Jaha, min hjärna känns helt, kommer inte på något att skriva om. Vet föresten inte om jag skrivit det innan att i fredags pratade jag lite med en kompis på msn som jag varken träffar så ofta eller pratar med så mycket. Han och en kompis till honom ska till Dreamhack nu den 26 november och han undrade om jag ville följa med. Jag blev ju överlycklig och tänkte säga ja när jag just kom på att det är i precis samma veva som Norrköpingsgänget kommer och också mitt under min praktik, och ja, det kan ju vara en fördel att vara pigg under praktiken.

Jag har ju nu 2-3 gånger tänkt åka till DH, men det har inte blivit av, och nu när jag fick frågan så krockar allt annat. Det är så himla typiskt. Men jag sa iaf det till John att om han tänkte åka upp till sommaren på det så ska jag försöka följa med. Det skulle varit sjukt roligt, har ju liksom velat det ett bra tag :P =)


Hm, man borde kanske gå upp ur sängen :P Men njae, tror det får vänta ytterligare lite xD


Kram på er alla bloggläsare!