CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 3 november

Heeej bloggen! =)


Sitter nu i sängen och mumsar lite choklad som mamma köpte igår, någon ny med blåbär =) God är den iaf =) hehe, men att hon vågar lägga den så jag hittar den xD haha, den kommer snart vara slut (a)


Idag har jag då varit med Khim & Jossan i cafét =) Det har varit ganska lugnt men ändå slog vi rekord i kassan :D


Nu känner jag mig helt slut verkligen. Funderade faktiskt på hemvägen att nu sätta mig och skriva över mina dagböcker, eller börja till datorn, men jag är alldeles för trött i huvudet för att göra det. Så ja, det får nog bli lite choklad och slå på filmen som jag fått låna av Lisa nu, Wallander- Prästen :D Den har jag inte sett :D


Igår kväll hade jag lite svårt att somna. Jag låg nämligen och funderade en del på bla. mina matvanor (vilket inte är något ovanligt att jag gör) Men sen kom jag och tänka på att jag kanske ska ta och fixa min cykel och börja cykla en runda några gånger i veckan =) Det skulle varit väldigt roligt tycker jag :D Jag har ju alltid gillat att cykla, och när jag gick på högstadiet så cyklade jag ju till skolan varje dag oavsett väder, eller ja, åskade det så kunde jag ta bussen, annars cyklade jag xD hehe :P Ja, jag cyklade i spöregn, snö o slask, som man brukar säga "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Och ja... Men så ja, ska se om ja gkan få ordning på min cykel och börja cykla lite =)


Ne, nu tog chokladen på fatet slut, får ta och gå ut och hämta mer i köket och sedan sätta på Wallander filmen :D


Kram på er alla bloggläsare!