CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 2 november

Hejsan bloggen!


Sitter nu på Neas rum och skriver detta och installerar om vår äldsta dator :P Får se om den fungerar bättre sen =) Nea klagar ju bara över att ljudet inte fungerar på den andra.


Denna dag har varit väldigt härlig, trots håltimman =) Eller ja, under arbetsmiljön så var det väääldigt segt, Lisa och jag blev klara med uppgifterna vi skulle göra efter 15 min av lektionen så då satt vi bara och väntade på att alla andra skulle bli klara. Så ja, under ca 40 min så satt vi och typ inte gjorde någonting :P Men men..


Imorgon får vi se vart jag hamnar, köket, cafét eller baket. Hade gärna hamnat i baket =)


Jo, jag hittade ju lite gamla dagböcker igår som jag satt och ögnade igenom, saknade dock från ett år, men ska se om jag kan hitta de senare =)


Hmm.. det e bara sååå segt att installera om en dator, det tar för lång tid :P framför allt nu när jag sitter på Neas enormt dammiga rum också, och ja, e man kvalsterallergiker så är det inte så roligt, så ja, sitter nu här och känner hur det riktigt kliar i näsan och kan inte riktigt andas till fullt som jag kan göra annars.. Usch vad jag hatar det. Nea du får damma ditt rum nu! :P haha...


Ne, nu får jag väl fortsätta med den andra datorn, nu verkar den komma någon vart igen :P


Kram på er alla bloggläsare =)