CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Gått igenom gamla dagböcker

God kväll bloggen!


Ligger nu i min säng och skriver detta.

Denna dag har känts konstig på något vis, vet inte riktigt hur. Visst jag har varit väldigt trött men ändå inte.

Denna dag har varit väldigt slapp egentligen bortsett från gympan imorse. Efter gympan hade vi som vanligt 2 timmas håltimma som varje måndag, och sen 1,5 timmas arbetsmiljö, där vi typ inte gjorde någonting :P haha.


När jag kom hem så satte jag mig och fixade vår gamla dator som var så himla seg, så den har Nea nu istället för den andra mopeden som vi kallar den för :P

Och ja, det tog ca 4 timmar att fixa den, och då kan jag säga att jag var trött efter det :P


Men ja, efter det satte jag mig och läste ur mina gamla dagböcker. Om jag säger så här, det är sen vintern 2005 som mitt liv har gått utför. Innan det var jag glad, eller glad och glad, eller det var jag väl, men jag var ju under 04 ganska ledsen eftersom att mamma och pappa separerade. Det konstiga är bara att jag inte har skrivit någon dagbok om det alls om hur jag mådde innan det. Men ja, jag vet i och för sig att jag inte klarade av att berätta för någon om hur jag kände. Jag vet bara att jag läste i ett inlägg i en av dagböckerna att jag ett par gånger träffade skolsyster på Bratteberg för att prata om hur jag mådde då, men det var liksom det enda. Jag skrev tydligen inte heller av mig alls under den tiden. Det var först efter hösten 05 som jag verkligen började skriva. Det var då alla problem med han som hotade mig började och samtidigt så var det problem hemma och jag hade bara ett halvår kvar av högstadiet.


Hösten 2006 började jag ju gymnasiet, och han som hotade mig visade sig hade börjat på samma skola som mig, dock inte samma program vilket var väldigt tur, men vi hade ändå några lektioner tillsammans. Jag var alltid rädd för honom, men som tur var så slutade han där när tredje året började.


Ja, det var bara lite av vad jag gick igenom 05-06. Om jag tar resten av åren fram till nu och förklarar också så kommer detta istället att bli en självbiografi, och det har jag varken ork eller tid till nu.


Jag tycker i alla fall att det var ganska intressant att läsa igenom sina gamla dagböcker =) Ska se om jag kanske får ork och tid någon gång sätta mig och skriva av allt och göra det som en bok :P Herregud den skulle inte bli liten kan jag säga :P haha. Om jag säger så här, datadagboken från jag tror det var 2005 är på 60 sidor :P så ja, den kan i så fall bli lång :PPratade lite med mamma förut, och ja, till helgen ska hon och jag ta en dag i stan =) Det var väldigt längesedan bara mamma och jag umgicks så det ska bli trevligt =) hoppas jag i alla fall att det blir :P =)


Nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare!