CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig dag =)

God kväll bloggen!

Ligger nu i sängen och känner mig helt slut.

Denna dag har varit en av de bästa i skolan på länge kan jag säga. Hade det väldigt trevligt idag =)


I bamba idag så träffade vi några från PMF. De träffar vi väldigt sällan på raster. Efter bamba gick vi med de till cafét där vi satt och fikade, pratade och studerade de personerna som hade klätt ut  sig till olika superhjältar, ja det var någon superhjältedag på Fässberg idag :P Haha ja det var riktigt roligt att se =)

Under den tiden så pratade vi något om verkstaden som PMF är i. Då sa både Jonna, Lisa och jag att vi aldrig har varit där. Då sa Håkan att de kunde visa oss =)


När vi började igen 12:10 så samlades vi alla 4or i klassrummet med Helena för vi skulle beställa studentmössor :D hehe, vår klass ville göra det lite trevligt så vi ska ha precis likadana mössor =)

Efter mössbeställningen så skulle vi 4or prata med Håkan och Helena (lärarna) om när Norrköpingsgänget kommer hit ner till GBG, vad vi ska göra då osv. Och ja, herregud. Det mötet var väl bra, vi fick lite bestämt iaf, men ja, haha, det spårade ur lite smått också. alla fick världens skrattanfall. Tror faktiskt att det mest var Helena som skojade till det vilket ledde till att Helena själv, Jonna och jag satt och skrattade så vi grät xD haha ja det var riktigt roligt. Och Jossan som höll på och tjata om att hon ville att vi skulle åka iväg och bada i badhus eller sola i solaruim. haha ja herregud det var verkligen riktigt roligt :D Men vi ska pratas vid någon mer gång och bestämma mer =)


Så ja, denna dag har varit väldigt trevlig =)

Vet att jag förklarade hela dagen väldigt snabbt men jag är så himla trött.


Jo, på gympan idag så gjorde vi en barnlek men som tro det eller ej var enormt rolig :D bortsett från att flera personer, varav jag var en av de fick enormt ont i knäna. Jag har ju problem med mitt ena knä, men anledningen till att jag fick så ont i just knäna idag var för att jag har för svaga muskler där och så böjde man sig så mycket hela tiden. Så ja, när vi hade slutat vilket blev 20 min över tiden och jag skulle gå ner för trappan så tog jag ett steg och kände bara att benen var som spagetti, verkligen. Jag gick ytterligare några steg och jag var i mitten av trappan när jag bara kände att om jag inte stannat så hade benen bara vikit sig på mig och jag hade slagit en kullerbytta nedför trappan. Så ja, efter det var jag enormt trött. Nu känner jag mig väl lite bättre i knäna, men är fortf. verkligen helt slut. Usch, vill inte veta vilken träningsverk jag kommer att ha imorgon xD haha :P


Just det ja, en annan sak också. Imorgon eftermiddag åker jag och möter Jesper för att sedan gå på restaurang med han och hans familj för han fyller år imorgon =) Efter det åker jag med de till skärgården och kommer hem igen på söndag =)


Ne, nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare!