CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 21 oktober

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och gör inte så jättemycket, har precis kollat på Wallander- Hemligheten. Den var bra men sorglig...


Idag har jag varit i köket och lagat rotmos :P Jag tyckte inte det blev gott men jag gillar inte rotselleri så ja :P


Imorse var det en lite konstig morgon tycker jag. Jag hade en känsla av att något skulle hända under dagen, vilket det också gjorde men men.

Imorse när jag stod och borstade tänderna i köket (hade tagit ut tandborsten för mamma var på toa) så frågade Nea vad det var för väder. Jag kollade ut genom fönstret och det enda jag såg var mörker och de små lamporna vid varje ytterdörr, det var ingen gatubelysning tänd.

När mamma och jag satt i bilen (åkte med henne idag) så sa de på trafiken att det var flera ställen som var mörklagda under morgonen, gatubelysning som inte var igång. Samtidigt sa de också att det stod en bil som hade fått stopp i gnistängstunneln i riktning mot Frölunda. När vi väl fastnade i de köerna där så blev mamma lite smått förbannad för att hon skulle bli sen till ett möte och så skulle hon släppa av mig.


I köket idag hade Helena, Lisa, Khim och jag en lite härlig diskussion om våra pappor om jag säger så, hur bra kontakt vi har med de osv. Det var en väldigt härlig diskussion =)


Hopp, nu kom mamma hem.


Ska se om jag kan lägga mig tidigt idag. Känner mig verkligen helt slut.


Kram på er alla bloggläsare