CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag morgon

God morgon på er!

Vaknade strax före 8 av att jag hörde mamma och av att det var skitkallt på rummet. Så jag gick och tog min härliga fleecefilt och drog den över mig, så nu ligger jag i sängen med både täcke och fleecefilt över mig =)


Igår kväll var jag så himla trött. Jag hade gärna lagt mig halv 8, men då kom jag på att det kunde vara en fördel att ta disken, hade jag inte gjort det så hade jag vaknat kl 7 imorse av att mamma diskade, och det hade jag verkligen ingen lust av. När disken var klar så tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig. Då var klockan strax före halv 9, ja det var en stor disk :P MEN då ringde Lisa och ville snacka och samtidigt höll jag på och packade lite föratt åka till Jesper idag. Så ja, jag som hade tänkt lägga mig halv 9 och sätta på en film att somna till, lade mig ist halv 10 och släckte strax efter 10, och somnade som en stock runt halv 11. Så jag har sovit hela natten =) Underbart härligt =)


Satt igår lite och funderade på hur jag var för ca 1,5 årsen och jämför mig med nu. För ca 1,5 årsen var jag väldigt stressig, jag mådde väldigt dåligt pga olika saker och ja. Och idag är jag lite lugnare av mig, mår iaf bättre av de saker som jag mådde dåligt över då, eller ja, jag kanske helt enkelt har lärt mig att leva med tankarna..... Men men.


Idag åker jag iaf till Jesper och kommer hem imorgon någon gång, vad ska jag liksom hitta på här hemma när mamma ska plugga och sedan bara kommer att bli förbannad på mig för minsta lilla sak. Ne, då vill jag inte vara hemma.


Herregud vad hungrig jag är känner jag nu. Man kanske ska gå upp ur sängen och gå och äta frukost. Ne, jag vill inte det nu, det är för kallt :P


Kram på er