CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Jobbigare att stå i butik än vad många tror

Hejsan på er.


Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra, dock lite ont i knäet, ont i ryggen och är helt slut =( Många tror inte att det är så jobbigt och att man inte blir så trött av att stå i ett café eller butik en hel dag, men det är betydligt jobbigare än vad man tror. Eller ja, det är inte jobbigt så, men man blir enormt trött efter att ha gjort det. Vi pratade om just det en dag i förra veckan på praktiken (bageriet jag är på) att många av de som aldrig stått i butik eller dyl. tror att man kan bli så trött, men asså man ska hela tiden vara trevlig mot kunderna och se glad ut, och så är man igång med något typ hela tiden.. Eller inte riktigt men nästan, och så står man ju upp precis hela dagen, bortsett från 30 min rast som man har.

Mamma tror ju mig aldrig när jag säger att jag är så himla trött på eftermiddagen, som tex. nu en dag när jag varit på praktiken, då är jag verkligen helt slut, men så kommer jag hem och då ska jag diska, laga mat, hjälpa mamma med maten, hjälpa mamma att handla.. Ja ni fattar.. Det orkar man inte, och då har man varit igång sen halv 6 på morgonen. Ne usch säger jag bara.


Nu har jag lagat mat och diskat, och tänkte nu faktiskt sätta mig och kolla på den nya filmen jag fick av Lisa igår, Wallander- Cellisten :D


Jo, tack Lina för en trevlig dag på praktiken! =)


Nu blir det filmtajm, kram på er alla bloggläsare.