CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen efter trevlig helg

God kväll på er.


Då var man hemma igen då efter en helg i Jönköping. Det har varit väldigt roligt och trevligt.


I fredags mötte jag upp Jesper på Kungssten. Därifrån gick vi till Nöjds konditori där vi mötte upp Jespers mamma. Medans hans mamma gick och handlade en tårta så slängde vi in våra saker i bagaget, MEN grejen var den att precis när jag stuckit in huvudet i bagaget för att slänga in min väska så ska Jesper visa någonting och lyckas smälla bagageluckan rakt i pannan på mig, AJ! Ja det kändes en del. Så hela dagen igår hade jag en bula i pannan... Hmm.. Varning för Jesper xD :P hehe :P nee...


Igår gick vi upp runt kvart i 8 tiden för att vi skulle gratta Jespers farmor som fyllde 89 år. Jag som är van vid att sova till ca 9 på helger annars var ganska trött när Jesper väckte mig innan 8, men ja, jag gick upp och tog på mig kläder. Efter frukosten så tog Jesper, Jespers föräldrar och jag en härlig promenad till Jönköping centrum. På vägen dit så tog jag några fina kort utöver Vättern.     


Väl i centrum så gick vi i lite olika affärer, Jesper behövde både skor och jacka så det var det vi letade efter, vilket vi också hittade innan vi började traska tillbaka hem till Jespers farmor. Väl där så åt vi lite smörgås innan vi tog bilen till Gränna där de hade någon gammal gård som de nästan aldrig är vid längre. Den gården var väldigt fin, det var väldigt mysigt där. När vi var där så kom jag och tänka på Brevika, vårat sommarställe, det ser faktiskt nästan likadant ut som det gjorde.

Efter att vi tillbringat ca 40 min där så åkte vi in till Gränna och åt lite. Jag åt ost- och skinkpaj som var väldigt god. Och ja, man kan ju inte lämna Gränna utan att köpa med sig lite polkagrisar :P

  


Tack Jesper för en väldigt trevlig och rolig helg!Imorgon är det sista måndagen på praktiken då, och imon kommer syon och hälsar på. Sedan är det studiedag imorgon egentligen men vi ska se om jag kan ta ledigt någon annan dag ist.


Hoppas att ni har haft en bra helg alla läsare. Nu ska jag snart sova. God natt med er.