CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Någorlunda härlig dag

God kväll på er alla bloggläsare.

Sitter nu i sängen och chattar lite och skriver detta.

Denna dag har varit okej. När klockan var runt 1 så hade vi nästan sålt slut allt kaffebröd :O Ja, allt bara tog slut helt plötsligt, det var knappt så jag hann reagera :P .. De andra dagarna har det alltid varit iaf något kaffebröd kvar :P Så ja, denna dag har faktiskt gått betydligt fortare än de andra dagarna, men jag tycker fortf. inte det är så jätteroligt där, eller okej, Alla är hela tiden på glatt humör, skrattar osv hela tiden vilket är väldigt härligt, och sedan är det trevliga kunder också (som jag endast träffar på när jag får stå och hjälpa till att packa i butiken) men annars tycker jag faktiskt inte att det är så roligt att stå i ett konditori som jag trodde för några årsen.. Ne, det är café som gäller för mig.


Men som jag sagt innan, vi får se om jag klarar dessa 2 sista veckorna på praktiken med tanke på ryggen.


Jo, imorse åkte jag SAMMA buss som jag åkte hela förra veckan :P Hmm.. att det kan bli så egentligen.. aja..


När jag satt på bussen på väg hem idag så ringde Malin mig och frågade om vi skulle träffas. Hon var också på väg hem, så hon kom förbi en sväng. Det var väldigt trevligt eftersom att vi träffas så sällan numera.


Idag har verkligen alla på praktiken, även en kund sagt att det snart är helg igen :P Ingen tyckte om att det var måndag idag :PNe, nu ska jag bara sätta mig och vara lite social på msn eller något, eller kanske leta upp något roligt på internet.


Ni får ha en fortsatt bra kväll. Kram på er