CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen :D

God kväll på er!


SItter nu i sängen och chattar och skriver detta. Runt halv 7 ikväll kom vi hem från Brevika =) Herregud ni vill inte veta hur mycket kantareller vi har plockat :P Jag trodde inte det var sant när vi vägde det. Vi har varit ute 3 turer, ca 5 timmar allt som allt och plockat, och vi har fått samanlagt ca 30 kg :O Ja det är helt sjukt mycket det blev. så i helgen har vi typ frossat i kantareller :P haha nee inte riktigt :P Mamma ska ju dit till helgen igen och plocka mer :P Hmm.. :P


Vi har haft det väldigt bra i helgen, dock väldigt blåsigt och en del regn, men som ett ordspråk lyder "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"


Nu under helgen så har jag lyckats gått och blivit förkyld också, eller ja, nu har jag ont i halsen, och känner hur det börjar rinna ur näsan =( Usch ne, jag vill inte bli sjuk nu, eller förkyld =( Så ja, nu känner jag mig verkligen helt slut, tung i huvudet osv. Det skulle inte förvåna mig om jag hade feber natten som var. Jag vaknade flera gånger av att det antingen var för varmt eller för kallt, och så gnällde jag eller pratade i sömnen. Så brukar jag bara vakna när jag har feber. men ja jag vet inte riktigt.   


Hoppas att ni bloggläsare har haft en bra helg =)


Ne, jag ska snart lägga mig, ska åka med mamma imon så runt kvart över 7 hemifrån imon. God natt med er. Kramar Carro