CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig helg/ fullt upp i veckan

God kväll på er!

Hoppas allt är bra med er.

 Med mig är det väl bra, har dock världens magknip nu, men vet typ inte varför. Eller jag är skithungrig, men jag vill inte äta, vet inte varför =( :/.. Sitter och biter på naglarna ist.... usch detta hatar jag verkligen.Sitter också här och funderar lite smått på lite olika saker, både på glada och mindre roliga.


Runt halv 9 nu ikväll åkte Jesper hem efter att ha varit här sen i fredags eftermiddag. Vi har haft det väldigt roligt och trevligt. Förut idag gick vi en härlig skogspromenad där vi tog lite kort. Tack Jesper för denna helgen <3Imorgon är det vanlig skoldag. Börjar med gympa halv 9 på morgonen till halv 10. Sedan börjar jag inte förrän halv 12 igen, då med arbetsmiljö, och slutar halv 2. Då blir det till att åka hem och packa för tisdag. På tisdag åker ju klassen till Norrköping och är där 2 dagar :D Det ska bli roligt och trevligt =)

Vi kommer ju hem på torsdag kväll någon gång, så vi är lediga på fredag, men på fredag eftermiddag åker mamma, Nea, jag och några andra till Brevika (vårat sommarställe) och kommer hem på söndag kväll antar jag. Så då lär det bli till att plocka en del kantareller =) Ärligt talat så både hoppas jag och tror att denna veckan kommer att gå fort. Men men... Så som jag sagt tidigare, veckan som kommer så kommer det nästan inte bli något bloggande alls =( Men jag får väl se till att ev sms-blogga någon dag =) Vi får se.


Vi får väl se när jag somnar idag. Jag ska åka med mamma imorgon runt kvart över 7 så det får inte bli alltför sent idag. Men när jag är på detta humör, eller ja, känner mig som jag gör nu, lite småledsen och ja.. jag vet inte hur jag ska förklara, då Kan det bli en lång kväll/natt :/ Men men...


Älskar er alla mina vänner som ställer upp för mig. Tack för att ni finns! <3


Kram på er alla bloggläsare.