CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sista vardagen av sommarlovet/ hem idag

Hejsan på er alla bloggläsare.


Sorry för ännu dålig update, men har hela veckan varit i skärgården med Jesper utan riktig tillgång till internet. 

Vi har haft det väldigt trevligt =) Vi har sett en hel del film :P hehe xD Men ja, det har ju inte varit så kanonbra väder heller :P.. 


Nu sitter jag i Jespers säng och han själv packar och grejar lite. Idag åker vi två till Torslanda och där stannar Jesper till söndag då han ska till stan. Så ja... 


På måndag börjar skolan också.. Hmm.. Denna sommaren har gått alldeles för fort, vart har hela lovet tagit vägen? Okej, jag har jobbat 4 veckor men det har ändå gått för fort... Jag har inte hunnit att skriva någonting som jag skulle ha gjort... aja, vi får väl se, kanske blir en självbiografi skriven under höstlovet eller något sådant, vi får helt enkelt se när det blir av. 

Sedan har jag ju inte heller varit på sommarstället så mycket som jag brukar vara under sommrarna annars.. hmm.. fattar inte vart detta lov har tagit vägen.... aja... 


På måndag börjar iaf mitt sista skolår.. Hmm... vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om det, men ja, vi får iaf hoppas att jag får byta klass nu och att det blir betydligt bättre än förra året. Förra året var ju ingenting som det skulle, det var ingen ordning alls direkt om jag säger så.. Nee, det året lärde man sig verkligen ingenting, eller typ inte, utan ist var det ju jag som lärde lärarna :/ Hmm... nee.. Hoppas jag hamnar i Helenas klass detta sista året, hoppas...! 


Men men.. ja, kan tyvärr inte komma på något mer att skriva här just nu, men jag återkommer väl på söndag eller nåt när Jesper åkt. Hoppas att ni själva har haft en bra vecka och kommer att få en bra helg, det ska/har iaf jag haft! =) 


Kram på er.