CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdagen- Härlig promenad och eldning på bryggan

Tisdagen började väldigt lugnt. Vi gjorde nästan ingenting. Cissan och Jullan, våra sysslingar hade då kommit dit, men Cissan var och jobbade denna dag. Julia däremot var kvar med Malin och mig.


Julia som hade gjort sig en pilbåge men lyckats skjuta iväg de två pilarna hon hade ville att Malin och jag skulle hjälpa henne att fixa nya, så det gjorde vi. Jag satt och täljde de medans Malin låg på gräsmattan och gottade sig, och Julia gjorde lite allt möjligt. Malin ville tälja den sista så det fick hon göra =)


Lite senare tog vi 3 + Rico en härlig promenad för att kolla på torpet som jag pratat en del om. Malin hade ju aldrig sett det heller, bara på kort, så det var lite roligt. Det hade rasat ännu mer i år. Den promenaden blev 2 timmar lång, snacka om att Rico var trött efter det :P Denna dag var enda dagen det var soligt.


Senare på kvällen satte mamma, Malin, Nea, Cissan, Jullan, Aina, Rico och jag oss nere på bryggan och eldade i den fina eldstaden mamma gjorde iordning förra året tror jag det var. Där satt vi ett tag, Cissan som absolut ville sitta till halv 3 på natten gav sig när Malin och jag valde att gå och lägga oss vid 10-11 tiden någon gång :P Där satt vi iaf och tog en hel del kort och även grillade bananer med choklad i :D Det var goooooooooooooott :D hehe :P :D


Denna dag plockade även Malin och jag krusbär och vinbär för att mamma erbjöd sig och koka kräm, och det kunde inte Malin säga nej till :P haha, kräm-monstret Malin :P :D <3