CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdagen- Pålasting av ved och dumpad husvagn

Onsdagen var även det en väldigt lugn dag.

Det fanns en väldigt stor vedhög som Nisse hade fixat, och den veden kom en person som Aina och Nisse känner och hämtade, men all ved skulle ju på släpet också :P haha.. så ja, det var ju bara till att börja :P Malin, Julia och Cissan hjälpte till en liten stund innan de gav upp. Själv stod jag bara med kameran :P Då kom mamma med idén att vi skulle åka till en väg (Ölvägen) där det stod en norsk gammal husvagn dumpad i diket, så det gjorde vi, eller ja, mamma släppte av Cissan, Jullan, Malin, Rico och mig vid den husvagnen medans hon åkte lite längre för att springa.


Husvagnen såg väl inte så lätte rolig ut :P Men ja, vissa av er bloggläsare vet hur jag e med gamla saker :P hehe.. ne men denna var ena väggen sönder så man kunde komma in i den,  vilket Cissan faktistk gjorde :P Hon gick in i den och lyckades få upp dörren så där stod vi och kollade :P hehe :P Det var lite roligt. Vi hittade en gammal p-biljett från 2002 från Norge.

Ja det var faktiskt lite roligt :P =)


Efter att ha inspekterat den ett tag så började vi gå för att möta mamma. På vägen gick vi ner till en bäck som jag tyckte var fin, eller ja ni fattar :P =)