CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Första kvällen för i år på sommarstället

Hejsan på er!


I söndags kväll satt jag och skrev lite datadagbok. För att göra det lätt för mig själv så tänkte jag bara kopiera in det jag skrev då här och sedan också skriva om de andra dagarna. Så det ni kommer att läsa nu skrev jag i söndags kväll.Sitter nu i min säng i soffan i Brevika och skriver detta. Malin och Linnea ligger och kollar på tv.

Kvart över 6 nu ikväll lämnade vi Göteborg, så vi var här uppe strax före 9. När vi väl kom hit så packade vi in allt och började med maten. Rico som kände igen sig direkt började med att springa runt överallt och ut på den härliga stora åkern. När vi höll på och packade in allt i stugan så kom de som har stugan nedanför oss och gick förbi så vi pratade lite med de =) De skulle på lite fest hos en annan här i Brevika. Det var ingen speciell fest utan bara för att det var så fint väder och sjön låg så fint. Maten blev färdiga hamburgare som vi bara stekte upp för vi var så hungriga allihop.

Efter maten gick mamma, Malin, Rico och jag till den festen där vi fastnade en liten stund. Där fick vi kaffe, chips, sockerkaka och cola :P Det var trevligt faktiskt för det var ett bra tagsen sen man träffade allt det folket =)

 

I bilen på väg hit  var det ganska härlig stämning. Vi pratade och skojade lite med varandra samtidigt som förkylda Nea snöt sig och nös lite då och då. Det var första gången på ett bra tag som det faktiskt var så bra och härlig stämning =)

 

Nu försvann Nea från tvn så nu sitter Malin på knä nedanför mig och äter mentos som jag fick av Diana som tack för att jag passat Rico och så har Malin nu också kontroll över fjärrkontrollen :P haha.. Själv känner jag mig faktiskt lite småtrött men ändå inte… Hmm..

 

Det känns faktiskt ganska härligt att vara här uppe nu. Det är nästan 1 årsen jag var här sist. Visst det är tankar i huvudet hela tiden om mormor, men man vänjer sig.

 

Imorgon ska det ju regna har de sagt, men det kommer oavsett väder bli en promenad. Vi måste ju gå och kolla hur stranden jag gjort i ordning ser ut i år =) och sedan får vi någon dag ta och gå till ett torp som finns här i närheten. Det torpet brukar jag gå till varje år för att se hur det ser ut. Det rasar mer och mer för var år.

 

Ne, nu ska jag nog gå och öppna den 1,5 kilo påsen med choklad som jag fick av Diana också =) :P Chokladmonstret Carro, det e jag det xD haha :P =)

 Nu e klockan 23:37 God natt med er!