CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tips, snälla!

God kväll på er!


Sitter nu vid köksbordet och funderar lite och är enormt trött. Imorse väckte Jesper mig halv 6, det hurrade jag verkligen inte för.


I två dagar nu så har jag slarvat en del med maten, och eftersom att jag har varit lite smått på gränsen till anorexia innan så kommer de tankarna tillbaka när jag har slarvat med maten. Jag får dåligt samvete för att jag inte ätit, och när jag väl slarvat så vill jag inte äta heller, vilket då leder till att jag går ner ännu mer i vikt och det mår jag ännu sämre över. Så asså ärligt talat, undra egentligen hur detta kommer att sluta, kommer jag att klara mig från anorexia nervosa eller inte? Det är ingen som vet, och det är bara jag själv som kan styra det, tyvärr inte alltid =(


En sak jag har kommit på i alla fall. Om jag är med flera stycken och äter eller som är här hemma eller nåt så slarvar jag mer med maten eller äter midre än vad jag gör om det tex. bara är Malin och jag. Jag har svårt att äta med mycket folk, eller tja, över 5 pers. Usch jag verkligen hatar det…. Hur ska jag bära mig åt för att komma bort från dessa tankar? Har ni några tips?


Funderar faktiskt starkt nu på att fixa tortillasnittar, men ändå jag har ingen matlust, men är hungrig. Usch vad jag hatar detta… vi får se om jag gör det nu eller senare, jag måste iaf göra det, måste, måste måste!!!!!!Kram på er alla bloggläsare.