CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Funderarkväll =(

God kväll på er igen.


Sitter nu i sängen och funderar.. usch jag hatar detta. Detta blev en "funderarkväll" när tankar från det gångna, det gamla som varit dök upp. Det är Thomas (pappa) som inte har betett sig särskilt bra de senaste åren sen mamma och pappa separerade, det är mormor som gick bort för ca 1,5 årsen, släkten på Thomas sida, hur "bra" kontakt jag har med de osv (för er som inte vet det, jag har nästan ingen kontakt alls med släkten på pappas sida), maten (det jag skrev om i förra inlägget) och funderar även på lite annat. Usch, sådana här kvällar bara hatar jag.


Okej, imon sticker mamma, Nea, Malin, Rico och jag till Brevika så vi får se hur mkt bloggande det kommer att bli. Morfar har ju mobilt bredband, men det är precis att det fungerar däruppe. Vi åker imon eftermiddag/kväll någon gång. Sitter nu då och funderar på hur jag kommer att reagera när vi kommer dit. Jag har inte varit där så många gånger sen mormor gick bort, ca 2 ggr bara... det är mycket tankar, mycket gamla minnen, och 5 dagar... det e absolut max numera för min del att kunna vara där för jag saknar mormor såpas mycket.

Faaaaaaaaaaaaaeeeen, jag ska inte vara så här trött, det är då de gamla tankarna kommer fram... jag hatar det....Nu måste jag försöka att sova. God natt med er.


Btw, hur uppfattar ni mitt ansiktsuttryck på denna bild? :P ;