CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Jobbig reaktion av att se sin pappa på långt avstånd

Hejsan på er!


Jösses vad trött jag känner mig, ligger i sängen och bara tar det lugnt.


Denna dag har gått ganska fort trots att den varit seg och konstig. Camilla kom in på Mums en sväng idag :D Det var roligt att se henne igen, det var ett tagsen =)


Redan imorse hade jag en svag känsla av att det kommer att hända något. Jag vet, jag är konstig, jag känner sånt på mig när det ska hända något, det kan vara vad som helst... Men i alla fall. Personerna jag har haft i tankarna idag är Tommy :$ och Thomas (pappa)

Thomas ringde ju mig förra veckan och sa då att han hade tänkt komma till Mums någon dag när han är på väg hem från jobbet.

Idag när jag stod inne på Mums så kollade jag bara mot ica maxis ingång och såg en välkänd tröja och kände igen gångstilen så väl. Då slog det mig att det var Thomas (pappa). Då kände jag bara hur kroppen började strejka, den ville inte alls göra som jag ville. Samtidigt som jag såg honom så höll jag på med 2 smörgåsar. Gissa vad jag gör. Jo, jag gör fel, eller tja, jag tänkte på att jag gjorde sallader vilket jag inte gjorde, utan jag gjorde ju smörgåsar.. Så smörgåsen blev fel. Mitt huvud gick mellan smörgåsarna, klockan, utgången till maxi, kassan, smörgåsarna och runt så... Jag visste inte vad jag skulle göra. Allt blev bara så himla konstigt. Då tänkte jag ju också då att han kommer att komma till Mums efter Maxi, men det gjorde han inte. Ändå betedde jag mig så i över 1 timma. Det var verkligen skitjobbigt.


Ikväll blir det till att hjälpa mamma lite med olika saker, och sen ska jag kolla på Lotta på Liseberg på tv ikväll också :D  


Hur har er dag varit? =)