CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lugnt =)/ Underbart god paj :D

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet och ska snart börja med maten hade jag tänkt. Mamma kommer hem senare idag för hon skulle iväg med jobbet och Nea är någonstans :P Så idag är det jag som står för maten. Jag hade tänkt göra kycklinggryta alá Carro :D Det e nåt av de sakerna jag brukar göra när jag lagar mat :P


Sitter också här nu och följer radarbilder på åskovädret över Sverige. Många säger att Torslanda ligger ganska bra till när det gäller åska, vi brukar klara oss undan det ganska precis vilket väldigt härligt =) Som förut läste jag på gps hemsida om åskovädret som drog över Göteborg halv 4 imorse, och så var det en bild över Älvsbrogsbron som ligger i närheten av där vi bor. Jag vet att jag kollade på klockan halv 4 imorse, men inte att jag hörde någon åska. Och jag som brukar vakna väldigt lätt, jag hörde ingen åska alls... Så jag tror allt att vi har ganska tur här i Torslanda =)


På Mums har det varit väldigt lugnt även idag =) Ganska härligt faktiskt, och lite skratt har vi allt fått =) Haha, den hundvalpen Linda pratar om, den som äter allt möjligt :P haha lika gott skratt varje gång :P Sedan har jag fått stå i kassan lite idag också :D Jo, när jag hade varit i förrådet på Mums för att hämta lite saker så ser jag en person som kommer in i passagen. Tanken om att jag känner igen honom slår mig. Och precis då hör jag en röst bakom mig "Hej Caroline" Jag vänder mig om och då förstår jag vem det är, det var min morbror som jag inte träffat på 1 år. Och då tänker ni "men 1 år är väl ingenting" Njae egentligen inte så, men han träffade vi väldigt ofta förr och vi bor nästan grannar men förra våren sa mamma och Bosse (morbror) upp kontakten med varandra vilket jag tycker är vääääldigt tråkigt för Bosse är väldigt rolig. Han och jag har haft roligt ihop när vi grejat med alla datorer genom åren :D Saknar faktiskt det lite men men..


Och sedan när jag stod i kassan på Mums så kom det en dam som jag kände igen, men var inte 100% säker. När hon skulle beställa så kollade hon på mig och sa hej. Då slog det mig, eller jag kan inte placera henne till 100% men det är någon från Hälsö :P Asså jag har typ glömt Hälsö och allt folk därifrån, jag känner typ inte igen någon därutifrån längre :O Men iaf, där stod vi och pratade en liten stund.


När jag kom hem runt 3 tiden så gjorde jag iordning en Carros cappuchino med lite 40% grädde i :P och så tog jag en bit av den underbart goda chokladpajen som jag gjorde igår :D Lägger ut en länk till receptet för den rekomenderar jag verkligen :D http://www.recepten.se/recept/chokladpaj.html


Ne, nu får jag väl ta och börja med maten. Ni får ha en riktigt bra kväll alla bloggläsare trots vädret.