CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Nästan svimma på jobbet, ingen bra idé

God kväll på er!


Nu orkar jag inte tänka så mkt för det hände en sak på jobbet idag, så ist skriver jag av från min dagbok jag skrev i förut ikväll om denna dag.


Imorse när jag kom till Mums så skulle jag göra Mumspasta. Jag började att hacka rödlök. Då tänkte jag att jag tar den stora och väldigt bra kniven som jag använder ibland. Varje gång jag tar den kniven så tänker jag att jag inte ska skära mig. Jag hade hackat en halv rödlök och då händer det, jag skär mig. Jag går snabbt och sköljer med vatten och då kommer Linda ut och fråga om jag skar mig. Jag bara ser hur handfatet blir nedskvätt av blod. Jag börjar bli lite småyr. Medans Linda hjläper mig att plåstra om såret så "sitter" jag och bara kollar bort och blundar. Jag känner hur det ömmar i fingret samtidigt som jag blir alltmer yr. Jag bara säger att jag måste ut och sätta mig lite och ha luft. Jag reser mig från stolen och börjar gå ut till cafét. Då händer det, jag kommer inte längre än till cafét. Jag känner hur jag bara vinglar runt mellan en hylla och montern i cafét. Jag bara känner att allt blir dimmigt, jag känner hur benen börjar vika sig, mina ögon går igen. Det enda jag känner är att jag slår huvudet i golvet. Efter några få sekunder vaknar jag och sätter mig upp direkt. Jag ser hur mannen med varorna kommer mot Mums. Jag tänker "jag måste resa på mig" då ramlar jag baklänges på golvet igen. Där ligger jag någon enstaka sekund innan jag vaknar till igen och sätter mig upp. Jag ser hur varorna nästan är inne på Mums. Jag säger till mig själv att jag måste resa på mig. Jag tar kraft till mig och lyckas resa på mig. Jag går ut genom dörren och krockar med varorna i dörren. Jag går och sätter mig på en stol. Jag känner hur folk som passerar passagen till maxi kollar lite på mig, men det skiter jag i. Där satt jag med armarna hängades nedför stolen. Jag hade fått med mig min isvattenflaska ut och kämpade för att hålla kvar den i handen. Då kände jag bara hur svetten rann från mig. Jag orkade inte bry mig för jag mådde såpas dåligt. Jag kände hur mannen med varorna kollade lite på mig ibland. Där ute i stolen satt jag 10-20 min innan jag reste mig. När jag kom in frågade Linda hur det var med mig. Bättre svarade jag. Jag gick snabbt in på toa och kräktes. Det var ingen som såg när jag ramlade.

Resten av dagen mådde jag okej, jag hade lite ont i huvudet, mådde lite illa ibland och var lite småyr, men jag stannade kvar resten av dagen ändå.


Runt halv 2 kom Lisa till Mums. Hon skulle träffa en kompis senare så hon hängde med mig hem när jag slutade.

När vi kom hem skulle jag byta plåster. Då fick jag samma känsla igen som jag fick imorse, men den här gången lyckades jag sätta mig ner innan jag var halvt väck. I samma veva ringde Malin på hem tfn. Jag lämnade snabbt över luren till Lisa som fick förklara för henne. Under den tiden ringde jag mamma och berättade. Hon sa att hon inte trodde det var någon fara.


Nu ikväll har jag legat i sängen typ hela kvällen med en våt handduk över pannan och lyssnat på musik, pratat i tfn eller vilat. Och nu ligger jag här och mår bättre, känner mig fortfarande lite småyr och väldigt lite illamående men det e inte mkt.


Så ja, detta har varit min dag. Det är därför jag inte har varit inne nåt på msn nu ikväll.


Vi får väl se hur dagen blir imon. Nu ska jag snart lägga mig. God natt med er och sov så gott. kram