CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Jobba imon/ härlig dag

God kväll på er!


Usch vad trött jag känner mig nu då. Känner nu att det faktiskt är betydligt lugnare, inte all stress som det varit innan här hemma, det känns som om att det har blivit bättre, eller så är det bara tillfälligt, det återstår och se.


Denna dagen har iaf varit väldigt härlig. Jag har typ inte haft några måsten här hemma. Idag har jag varit hundvakt som ni kanske förstod i det förra inlägget. Jag skulle ju egentligen bakat den där chokladpajen idag som jag pratat om ett tag men jag hade ingen ork att gå ner till maxi på dagen idag så det gjorde jag med mamma nu ikväll och storhandlade ist. Så jag kanske bakar imon eller nåt sånt ist =)


Imon börjar jag jobba igen då efter 2 veckors ledighet. Den här gången jobbar jag 3 veckor, 28-30. V. 31 har ju mamma skickat Malin och mig till Brevika (vårat sommarställe i Bengtsfors) och sen börjar skolan v 34 igen, så det blir några veckors ledighet efter jobbet också som tur är =) Då kanske jag skulle med fam. Edvardsson ut och segla en vecka också men vi får se.


Nu funderar jag starkt på att sätta mig och kolla på sista avsnittet jag har kvar av Höök, skulle dock inte förvåna mig om jag somnar samtidigt :P jösses vad trött jag är, ögonen bara går igen på mig :O


Säger redan nu god natt med er alla bloggläsare och sov så gott! Kram på er!