CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemåt imorgon

God kväll på er!


Sitter nu här i Malins rum och gör inte så mkt, Malin är och duschar så då sitter jag här :P


Denna dag har jag haft ont i ryggen sen all städning igår... hmm.. jag ska nog inte städa de senaste dagarna..


Förut var Malin och jag och badade nere i Klarvik. Jag tänkte det att jag skulle simma en bit för det var väldigt längesen jag gjorde det, jag simmade ju inte så mkt förra sommaren, utan höll på med annat i vattnet ist. MEN när jag försökte att simma idag så kände jag bara hur jag tappade orken och blev supertrött verkligen =( Jag simmade inte ens 100 m och jag var verkligen helt slut så då gick jag upp och satte mig på berget och kollade på Malin medans hon simmade minst 200 m.. Då tänkte jag att herregud vad jag har tappat mycket på 1 år. För ca 2 årsen simmade jag en hel del, men nu orkar jag verkligen ingenting, och då sa både Malin och jag det att det har en del att göra med maten också. För asså det var verkligen först nu som jag insåg hur mycket jag har tappat det senaste året =( det var så jag blev rädd ärligt talat när jag gick upp ur vattnet och insåg hur jäkla trött jag var =( Usch...


Nu e det då sista kvällen här på Björkö för den här gången, jag åker hem imon morra för Malin och hennes mamma ska ändå till stan.

Dessa dagarna här på Björkö har varit väldigt härliga, jag har lugnat ner sig en hel del, men kan lugna ner mig ännu mer. Jag får väl helt enkelt vänta till v 31 då när mamma har skickat upp Malin och mig till vårat sommarställe... Hmm..


Men ja iaf, Tack Malin gumman för dessa dagarna jag har fått bo här, verkligen tack! <3


Imon ska jag träffa Jesper =) skulle inte förvåna mig om vi går och badar med tanke på så varmt det ska vara även imon :P hehe..


Aja, nu kommer väl snart Malin och då ska vi sätta oss och kolla på Höök =)


Ni får ha en fortsatt bra kväll! =)