CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite och skriver detta.


Nu ikväll var mofar här en liten stund. Mamma hade pratat med honom tidigare idag då han sagt att han ville komma hit för att lämna lite pengar till Nea och mig för att vi har sommarlov. Vi fick varsin fin blomma, tror det var liljor :P hehe, jag e inte så bra på blommor :P OCH så fick vi 500 kr var :O Det är morfar det :D Tack så jättemycket morfar :D Nu vet jag vad jag ska köpa som jag länge har pratat om :P högtalare till datorn :D har uruselt ljud på denna dator..


Kl 5 idag skulle Malin och de i det gänget som ror 10-huggare på Björkö ro Björkö runt. De sa att det skulle ta runt 3 timmar :P men det vet jag inte än hur lång tid det tog, har inte pratat med Malin.


Imorgon börjar jag sommarjobba :D Ska bli roligt faktiskt, visserligen bara 4 dagar denna veckan, men ganska härligt ändå. Härligt att komma tillbaka till café Mums :D och för första gången tjäna egna pengar också :P :D härligt..


Just det ja, när jag kom hem idag så möttes jag av en stolt blomma på köksbordet, tänkte lägga ut bild på både den och den jag fick av morfar =)


Okej, nu ska jag inte lägga mig alltför sent idag iaf, ska upp kl 7 imon. Men sedan har jag ju väldigt härliga tider på Mums nu, 8-14:30 :D härligt :D

 Så nu ska jag jobba måndag-torsdag, sen är jag ledig 2 veckor och sen jobbar 28, 29 och 30 =). härligt


Säger god natt på er nu så får ni sova så gott =)