CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hotade gravid granne med hagelgevär

Igår kväll runt halv 10 tiden så satt Malin och jag vid datorn och var inne på göteborgs postens hemsida och läste lite nyheter. Det vi fastnade för var den stora rubriken som löd "Hotade grannar med gevär" När vi snabbt läste den lilla text som stod innan vi gick in på själva artikeln så läste vi bara "Torslanda" Vi gick in och läste om det och när vi läste var i Torslanda det ägde rum så läste Malin och jag högt i mun på varandra "Amhult" Jag som då sa nåt i form med "i lilla Amhult, där vi bor" Vi läste snabbt igenom artikeln. Och jag tänkte hela tiden på att Amhult är ju inte så stort, bara en liten del i Torslanda, och just där vi bor.

Jag vet inte riktigt vad min första tanke var när vi läste det, men jag började genast rensa huvuvdet på olika personer hemma. (lägger ut en länk till en av artiklarna om det från gt http://www.gt.se/nyheter/1.1606101/hotade-gravid-granne-med-gevar )


I förmiddags ringde jag mamma. Det första hon sa var "har du hört om pådraget här igår eftermiddag?" och det hade vi ju gjort. Jag som ville veta var det var någonstans frågade ju mamma det med lite stressig och ivrig röst. Hon sa att det var våra grannar, och så beskrev hon lite mer vilka det var. Jag förstod ju direkt vilka hon menade.

Mamma hade ju dammiddag här hemma igår kväll. Eftersom att de satt i köket så varken hörde de eller såg något av pådraget förrän Diana ringde mamma och sa det. Mamma ställde sig och kollade i vardagsrumsfönstret och såg massa poliser vid vår parkering.  

Mamma och Carina hade tydligen gått ut och kollat.


Så ja, här i lilla Amhult var det polispådrag igår eftermiddag runt halv 6 tiden.

Jag åkte ju till Björkö runt 2 tiden, så jag varken såg eller hörde ju nåt av det. Men men.. Skulle inte förvåna mig om den familjen som hotade blir vräkta nu (det har varit en del klagomål på de sen de flyttade in)

Mannen som hotade misstänks för grovt olaga hot och vapenbrott.