CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Är världen verkligen så liten?! :O

God morgon på er!


En sak som jag inte orkade skriva om här igår var att jag fick igår bekräftat att världen är så enormt liten asså :P

 Så här var det. När vi hade slutat runt halv 3 igår så kom en kompis från skolan fram till mig och frågar vad en speciell msnkompis till mig heter i efternamn. Jag som vet att jag hade fått veta det hade givetvis glömt det. Innan jag hann säga något så slänger min kompis ur sig att om han har något ovanligt efternamn så är det mycket möjligt att det är hennes gamla barndomsvän som hon träffade sista gången när de var 6 år (idag är båda 19)


Efter en tids snack, eller rättare sagt resten av dagen så kom vi alltmer fram till att de två är gamla barndomsvänner som inte har träffats på 13 år... Det sista på dagen igår var min kompis mellan 70-90% säker på att det var hennes gamla barndomsvän.


Asså herregud, är världen verkligen så liten? En person som jag började prata med på kamrat första gången, sedan msn och efter det träffades vi irl, kan det verkligen vara så att de två är gamla barndomsvänner.... Det är helt sjukt asså, väldigt roligt, men konstigt :P... :DOjdå, nu ska jag snart gå. Har bara svenska idag. Efter det ska Malin och jag till stan, sen hem och städa och sen ev på Torslanda festivalen som börjar idag.Ni får ha en riktigt bra dag! =)