CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Servering och enormt rolig och trevlig dag :D

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och chattar och skriver detta.


Denna dag har varit helt underbar. Vi har haft superroligt och trevligt. Jag var med Malin A,  Adde, Anki och läraren Marcus i köket och gjorde maten. Det var faktiskt väldigt roligt i köket idag. Marcus är väldigt rolig, synd bara att han blev varslad =( kommer att sakna honom, han var så bra lärare.

Men ja som sagt, vi har haft väldigt roligt och trevligt idag.

Cim och Camilla från Mums var där också :D det var trevligt, stod och pratade lite med de =) Det första de sa när de såg mig var att såsen var väldigt god. och jag bara, den gjorde jag förut. Då tänkte jag också "men jag som nästan aldrig har gjort sås, blev den verkligen så bra" :P haha. det var väldigt roligt. =)



När alla vi som jobbade hade lunch samtidigt när alla gäster hade gått så satt Jonna, Wille, Malin, Malin, Dessie och jag i uppehållsrummet. Rätt vad det är så börjar Dessie, Jonna och jag skratta som galningar. Dessie kommenterade att jag låter som en åsna när jag skrattar riktigt mycket, medans Dessie själv låter som en gris :P så herregud vad vi skrattade. Samtidigt satt Jonna och drack cider också :P Så ja, herregud vad vi skrattade asså.



Jonna tog en del kort idag som jag hade tänkt att lägga ut =) Det första kortet är på nästan alla som var med idag. Och ja, det är jag som sticker ut lite :P det är jag i röd tröja och keps :P haha.. jag tänkte inte ens på det :P men ja, jag var ju kock idag :P


Camilla från Mums tog också ett kort på henne och mig, får se när jag får det =)