CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God kväll

Hejsan på er!


Detta blir ett snabbt inlägg för jag är så himla trött och måste lägga mig.


Denna dag har varit helt underbar, haft väldigt roligt och trevligt i skolan. MEN när jag kom innanför dörren här hemma idag så möttes jag av en jobbig känsla. Jag bara tappade orken totalt, ingen matlust eller någonting, ville bara lägga mig rakt ner på golvet. Det var faktiskt riktigt äckligt.


När jag kom till köket så kände jag hur hungrig jag verkligen var, men jag ville inte äta, jag var inte hungrig, eller var jag det.... Jag värmde iaf lite soppa med pasta i. Jag åt 2 skedar soppa, och sen var jag "mätt" jag ville inte äta mer.. kände mig helkonstig..



När mamma kom hem så ville hon och Nea att Nea och jag skulle byta rum idag. Jag har ju haft det största rummet med datorn och allt möjligt där. I det rummet har jag ju aldrig fått sitta ifred. Så nu ikväll bytte Nea och jag rum, så äntligen har jag ett rum helt för mig själv :P :D Väldigt härligt, har ingen som springer i mitt rum hela tiden som det var innan.



Nu känner jag mig iaf lite bättre till mods, men usch vad hungrig jag är nu.. har ändå faktiskt efter det ätit några små pannkakor och sen även lite spagetti och köttfärssås, men usch jag e skithungrig igen..



Imon ska vi 3-4or ha servering för föräldrar och handledare från praktikerna runt halv 12 på dagen, ska bli roligt :D




Ja detta var lite snabbt om denna dag. Nu ska jag lägga mig.


God natt med er och sov så gott! =)