CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Känslosam men ändå lugn dag.

God kväll på er! Detta får bli ett snabbt inlägg för jag måste snart lägga mig. Känner verkligen hur trött jag är nu efter denna dag. Idag har vi inte gjort så mkt, har haft trafikdag i skolan. Det var lite olia föreläsningar och sen var brandkåren där och visade hur de gjorde med en bil som hade krockat. Hur de bar sig åt för att få ut personerna ur bilen osv. Ja det var faktiskt väldigt intressant =)


Men denna dag har varit väldigt känslosam. Under 2 av föreläsningarna så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Inte bara det att det var hemskt, utan jag började tänka på gamla saker, saker som de pratade om och visade kort på...


Jag skulle ju egentligen träffat Jesper idag, men det blev dåligt väder, jag mådde inte så jättebra efter föreläsningen och sedan hade jag fått ett sms av mamma, om att hon åkte till vårdcentralen igen för hennes halsböld har kommit tillbaka. Och nu ligger hon i soffan med närmare 40 graders feber, kan knappt varken äta eller dricka, och när hon pratar så viskar hon. Så imorgon morra så ska hon åka in till sahlgrenska.


Imon är det möte på hotell kusten ang sommarjobbet och halv 7 imon kväll så ska vi med programmet (HR) på teater, så imon kommer jag hem någon gång mellan 10 och 11, får se, det kanske blir någon sms-bloggning för första gången :P =)


På torsdag ska jag ev träffa Robin =) en trevlig och rolig kille från skolan =) ska bli trevligt =)


Ojdå, detta inlägget gick fort och skriva :P ca 8 min :P


Nu ska jag snart sova. God natt med er! =)