CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härlig dag =)

God kväll på er!


Denna dag har varit väldigt härlig. Var med Malin A, Emelie, Tommy Ö och Marcus i köket =) Där har det varit väldigt lugnt, vi hade bara räksallad idag, så det var inte så mycket att göra =) Eller Malin och jag bakade hönökakor =) det var faktiskt roligt :P hehe..


Runt kvart i 1 tiden gick Dessie och jag ner till växthuset där det var musikfest och bla. kören skulle sjunga =) Vi filmade och tog lite kort, men som vanligt får jag väl nästan säga så var jag inte med på nåt kort :P alltid jag som håller i kameran :P


När kören hade sjungt sina låtar vid kvart över 2 så var Jonna, Dessie och jag tvugna att gå till gympan som ska börja kl 3 egentligen. När vi gick så vi såg fotbollsplanen, där vi gick och skrattade så såg vi några i klassen, och även läraren. Vi såg hur de stod och delade upp lag till brännboll.


När Laila (läraren) såg oss så ville hon att vi skulle springa. Då gapade vi tre i kör att vi inte börjar förrän kl 3. Det lyssnade som vanligt inte Laila på.

 Men vi gick och bytte om, men vi varken stressade eller segade.. När vi väl hade bytt om så kom nästa gäng som precis då hade kommit som också skulle på gympan.Efter gympan, när Malin och jag hade bytt om så gick vi ut och satte oss på en bänk utanför aktiviteten vid Wille. Där satt han och klinkade på sin gitarr =) När vi kom dit så blev det till att han hittade lite låtar som vi kunde alla tre och så spelade Wille och vi sjöng =) Det var väldigt härligt och trevligt =) Då kändes det verkligen att våren var kommen, eller nästan sommaren =) Helt underbart var det. =)


Så ja, denna dag har varit väldigt härlig, det har varit en ganska lugn dag, eller lugn på ett konstigt sätt.. men men..


Nu ligger jag i sängen och chattar för fullt, men ska snart sova =)

Denna vecka är verkligen fullt upp känns det som.

 Imon är det trafikdag i skolan, ska vara i aulan kl 9 och sluta runt 2 tiden. Efter det ska jag ev. träffa Jesper. På onsdag är jag i skolan till typ 12 någon gång, då ska Anki, jag och vår syo på möte på hotell kusten ang sommarjobben. Halv 7 på onsdagkväll så ska hela HR på teater, så kommer väl hem runt 11 eller nåt sånt.

På torsdag tror jag att det är vanlig dag.

På fredag börjar jag inte förrän kvart i 10. Då har jag svenska. Kl 12 ska vi åka med religionen och gå den guidade turen "Gud har 99 namn", så det blir lite längre dag än vanligt på fredag, men men.

Sedan vet jag dock inte vad jag ska göra till helgen :P =)


Ni får sova så gott =) god natt med er!