CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken kväll!

Hejsan på er alla bloggläsare!


Kvällen igår var inte rolig. Det började när mamma kom hem 21:10. Nea hade inte kommit hem. Hon hade sagt till mamma att hon skulle iväg en stund till en kompis i Frölunda på dagen.

När mamma kom hem så började hon säga att hon ringer polisen. Varken Nea eller han som hon var med hade någon fungerande telefon.

Mamma blev väldigt orolig, men jag bara tänkte att hon e 14 år, och hon kommer gärna hem sent.

Mamma gav sig inte. Hon ville att jag skulle hjälpa henne med att försöka komma in på Neas msn och få tag på någon där som hade hemnr till den killen hon var med.

Tur som vi hade så hade Nea sparat sitt lösen på datorn till msn så det var bara att logga in. Vi fick tag på en person som vi fick numret av. Mamma ringde det nummer vi fick, och hon fick prata med Alexs syster som hade sett de två på liseberg halv 7 på kvällen.

Efter en stund ringde telefonen här hemma. Det var Alexs pappa som ringde. Inte heller Alex hade någon fungerande mobiltelefon på sig.

Mamma fortsatte säga att hon skulle ringa polisen.

Mamma ville vänta till kl 10 för då hade Nea kunnat varit hemma med tanke på bussar.

Jag som ville lugna ner mamma gick ner till den bussen för att kolla om Nea kom med den. Det gjorde hon inte. Jag ringde mamma och hon blev alltmer orolig. Jag gick hem, och var hemma en liten stund innan jag gick ner till nästa buss som var inne 22 över. Inte heller den bussen kom hon med.

Ja, jag gick ner till 4 bussar och kollade om hon kom med någon av de, men det gjorde hon inte. Den sista bussen jag gick till var 23:22. Då ringde jag mamma, men då hade hon när jag kom hem från 22:52 bussen ringt polisen.


När jag stod utanför dörren hemma efter att ha kommit från 23:22 bussen så hörde jag några gapa på varandra. Dörren var låst så jag förstod då att Nea kommit hem, men hon måste nog ha kommit från Torslandakrysset isf. eftersom att hon inte var med den bussen.


Ja, mamma tog frididskortet från henne, och nu har hon förhoppningsvis utegångsförbud, men jag har inte en aning om hur länge, och jag klarar inte heller av att fråga henne. Nea blev skitförbannad på mig nu för att vi hade loggat in på hennes msn igår och fått nummret av en person därifrån. Men vad sjutton, jag hade ju inget val, det var ju mamma som tjatade om det.Idag ska jag nog bara ta det lugnt hoppas jag. Jag behöver änna några lugna dagar nu efter alla dessa veckor i sömnproblem, stress osv.


Ni får ha en bra dag! =)