CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härlig dag

God kväll!


Idag har jag för första gången på ett bra tag tagit det ganska lugnt. Det har också varit väldigt lugnt här hemma, hamnade dock i lite gräl med mamma förut idag. Nea har inte varit hemma idag, ingen aning om vart hon har varit/är :P.


Under middagen idag så hade Nea fortfarande inte kommit hem, då fick jag en fråga av mamma ang Thomas (pappa) bara sådär. Hon undrade om jag hade tänkt att åka ut till Thomas något eller träffa honom. Jag som inte ville prata om det sa bara att jag inte vet. Då frågade hon ist om jag hade tänkt något på det om att börja umgås med Thomas igen (eller pappa som hon sa) Jag som kände att jag verkligen inte var på rätt humör för att diskutera det med mamma, jag kände bara hur jag tappade orken, kände hur ögonen började fyllas av tårar, men jag höll tillbaka, jag ville inte börja gråta, jag har gråtit tillräckligt för den idioten till pappa som Nea och jag har.

Efter ett tag gav hon sig.


Hela denna dag har jag känt mig enormt fundersam och jag har varit väldigt tyst efter att Nea åkte i förmiddags. Jag har varit inne i mina egna tankar hela dagen, det är därför jag inte har varit/ är så aktiv på msn idag/nu.

Men sådana dagar behöver man ibland, och jag kände att jag verkligen behövde det idag för det var så längesen.


Sedan idag kände jag bara att jag behövde komma på lite andra tankar osv. Då satte jag på en morden i midsomer som jag kom på att jag hade på datorn. Det var första gången på länge som jag kunde sätta mig och kolla på en film utan att lyckas somna samtidigt, verkigen hänga med i filmen, och själv lista ut vem som var mördaren.

Tyvärr blev jag i vanlig ordning avbruten mitt i filmen. Det var mamma som ville att jag skulle hjälpa henne med disken och maten.

Jag som kände mig helt orkeslös kände mig ändå tvungen att hjälpa henne, så det gjorde jag.

Maten vi gjorde blev hur god som helst =) Det blev nudlar med kyckling och grönsaker :D


Efter middagen så satte jag mig och kollade klart på filmen.


Runt halv 8 tiden kom mamma hem från sin promenad så då gick vi och handlade.


Så ja, denna dag har varit lite jobbig i förmiddags för mamma var så stressad och det gjorde att jag och mamma blev förbannade på varandra. Men annars har det varit en härlig, men ändå fundersam dag. Jag satt en stund utanför i solen idag och skrev av lite sms som jag gör ibland, det var helt underbart, då kände jag mig lugn =).


Ni får ha en fortsatt bra kväll =) själv ska jag kanske sätta mig och kolla på ännu en morden i midsomer, eller så ska jag vara lite social på msn, vi får se vilket det blir.


Kramar på er alla bloggläsare! =)