CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Otur, eller tur...

Hejsan på er!


Denna dag har varit lite konstig, men ändå härlig.

Det började väl egentligen redan imorse. Jag kände det på mig att detta skulle bli en lite konstig dag.

 När Malin och jag kom till skolan så sa en av lärarna att vi inte skulle göra någon mat idag. Jag förstod inte först varför men sedan sa de att alla kylarna i köket hade gått sönder, så de varor vi hade var det lilla som var i cafét och baket. Men i alla fall. Vi hade som tur var vissa grönsaker och smörgåspålägg så vi kunde ha caféverksamhet fram till halv 12. Det var Jonna, Tommy Ö och jag som var i cafét. Det gick bra, men det var så segt osv. Det var ingenting som stämde kändes det som. Varorna som hade varit i kylarna i köket luktade.... ja ni kan nog tänka er :P Det luktade inte gott iaf :P och nästan allt fick slängas. Så ja, vi har inte mycket varor nu i cafét :P Får bara hoppas att det fixas tills imon så vi säljer lunch imon :P


Klockan 12 gick Jonna, Dessie, Malin och jag och åt i bamba, och satte oss efter det ute i den starka och varma solen. Där satt vi tills kvart i 1, då gick vi bort till där som elevrådet skulle vara. Ja, vi slutade halv 12 och kl 1 skulle Danne och jag på elevråd. Danne dök dock inte upp på det mötet, han stack väl hem ist. Men men. Det mötet var ca 20 min långt :P hehe, ja vi hade inte så mkt att ta upp och vi var inte så många heller.


Runt kl 2 var jag hemma, och då hade jag varit på aleks konditori och köpt mig en chokladmousse. Så när jag kom hem så fixade jag en cappuchino som jag hällde i lite grädde också i :P och tog också chokladmoussen, hur gott som helst var det :D :P.. Hehe, ja det är chokladmonstret Carro :PNu känner jag mig verkligen helt slut, trots att jag knappt har gjort någonting idag.


Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag =) Själv ska jag kanske sätta mig och kolla på så ska det låta från i fredags som jag inte har sett.